Menu

De werkzaamheden rondom het seismisch onderzoek op lijn 62 zijn gestart. Het gaat hier om een lijn die deel uitmaakt van het aanvullend seismisch onderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd ter ondersteuning van de onderzoeksboring in het zoekgebied Eindhoven.

Lijn nummer 62 is bijna 12,5 kilometer lang en loopt van Son en Breugel langs Nuenen naar Geldrop.

De werkzaamheden rondom het seismisch onderzoek op lijn 61 zijn afgerond. Deze lijn maakt deel uit van het aanvullend seismisch onderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd ter ondersteuning van de onderzoeksboring in het zoekgebied West-Brabant Noord.

Lijn nummer 61 is bijna 5 kilometer lang en loopt ten Zuiden van Anthoniegorzen richting Fijnaart.

De werkzaamheden rondom het seismisch onderzoek op lijn 59 en 60 zijn afgerond. Deze twee lijnen werden uitgevoerd als onderdeel van het aanvullend seismisch onderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd ter ondersteuning van een locatiekeuze voor de onderzoeksboring in het zoekgebied Haarlem- Amsterdam West.

Lijn nummer 59 is iets meer dan 5 kilometer lang en loopt van de Liede, onder Zwanenburg door in de richting van het Sloterpark. Lijn nummer 60 is bijna 7 kilometer lang en loopt van Haarlemmerliede naar Lijnden.

De werkzaamheden rondom het seismisch onderzoek op lijn 61 gestart. Het gaat hier om een lijn die deel uitmaakt van het aanvullend seismisch onderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd ter ondersteuning van de onderzoeksboring in het zoekgebied West-Brabant Noord. Let op een deel van deze werkzaamheden wordt in de avonduren uitgevoerd in verband met omgevingsgeluid.

Lijn nummer 61 is bijna 5 kilometer lang en loopt ten zuiden van Anthoniegorzen richting Fijnaart.