Menu
geplande-werkzaamheden
Uitvoering

Waar doen we onderzoek?

Hier vindt u de concept lijnenkaart van het seismisch onderzoek met daaronder de meest actuele planning. Bij dit soort onderzoek kan om verschillende redenen de planning worden aangepast, dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege nat of koud weer, belemmeringen op een lijn maar ook vanwege wijzigingen in de volgorde van de lijnen. Er worden in het programma ook lijnen uitgevoerd in opdracht van de Metropoolregio Amsterdam (MRA) en van consortia die deelnemen aan het landelijk onderzoek naar Ultra Diepe Geothermie (UDG). Alle lijnen die SCAN uitvoerde voor; Tellus RenkumUDG Oost Brabant en bij Warmtebron Utrecht voor het GOUD project zijn nu afgerond.

U vindt hier een overzicht van de (geplande) beschikbaarheid van de data van het seismisch onderzoek en de laatste updates, of ontvang de updates in uw e-mail. Bent u benieuwd naar de status van het herbewerken van bestaande data? Kijk dan hier voor een overzicht. Een kaart met alle lijnen waarvoor het seismisch onderzoek is afgerond is ook beschikbaar in shapefile-formaat (meest recente versie: 22-12-2021)

Legenda
Onderzoeksgebieden
SCAN
Optioneel
Gepland, lopend onderzoek
Veldwerkzaamheden afgerond
Eindproduct beschikbaar
MRA
Werkzaamheden afgerond
Eindproduct beschikbaar
UDG
Eindproduct beschikbaar

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over seismisch onderzoek, laat dan je e-mailadres achter.

We houden jouw gegevens privé en delen je gegevens niet met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.