Menu
Uitvoering

Waar doen we onderzoek?

Op deze kaart vindt u alle SCAN onderzoeksgebieden, seismische lijnen, zoekgebieden en boorlocaties. Er zijn binnen de seismische campagne ook lijnen uitgevoerd in opdracht van de Metropoolregio Amsterdam (MRA) en van consortia die deelnemen aan het landelijk onderzoek naar Ultra Diepe Geothermie (UDG). SCAN uitvoerde zo lijnen uit voor; Tellus RenkumUDG Oost Brabant en bij Warmtebron Utrecht voor het GOUD project.

De landelijke seismische campagne is nu afgerond. U vindt hier een overzicht van de (geplande) beschikbaarheid van de data van het seismisch onderzoek en de laatste updates, of ontvang de updates in uw e-mail. Bent u benieuwd naar de status van het herbewerken van bestaande data? Kijk dan hier voor een overzicht. Een kaart met alle lijnen waarvoor het seismisch onderzoek is afgerond is ook beschikbaar in shapefile-formaat (versie: 22-11-2023). Hier vindt u een shapefile met de cross-spreads.

Legenda
SCAN Gebieden
SCAN Boringen Zoekgebieden
SCAN Geplande Boorlocaties
SCAN
Gepland, lopend onderzoek
Werkzaamheden afgerond
Eindproduct beschikbaar
MRA
Eindproduct beschikbaar
UDG
Eindproduct beschikbaar

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.