Menu
12 april 2024
  • Categorie:
  • Utrecht (zoekgebied)

22 april: SCAN informatieavond nabij woonwijk Brugakker in Zeist

Op maandag 22 april organiseren wij een informatieavond over het mogelijke tijdelijke aardwarmteonderzoek nabij woonwijk Brugakker in Zeist. Tijdens deze avond kunt u op elk moment binnenlopen. We informeren bewoners, bedrijven en geïnteresseerden graag over ons voornemen voor een tijdelijke onderzoeksboring en beantwoorden vragen die er zijn.

Er zijn diverse specialisten aanwezig, zoals geologen,  mensen met boorervaring en mensen die meer over het vergunningentraject kunnen vertellen. De grondeigenaar van de locatie waar wij onze eerste onderzoeksboring hebben gedaan (in gemeente Ouder-Amstel) is ook aanwezig. Tevens zijn er mensen van gemeente De Bilt, gemeente Zeist en Duurzame Energie Coöperatie Zeist aanwezig. Het doel van de onderzoeksboring is om de kansen van aardwarmte voor deze regio in kaart te brengen.

  • Wanneer:        Maandagavond 22 april
  • Tijdstip:           19:00 – 21:00 uur
  • Locatie:           Lab Lou, Weteringlaan 1, 3732 HZ, De Bilt | LAB LOU

Aanmelden
Meldt u s.v.p. aan door een mail te sturen naar info@scanaardwarmte.nl. Dan kunnen we onze bezetting aanpassen op het aantal aanmeldingen. Tijdens deze avond kunt u op elk moment binnenlopen. Kijk voor meer informatie vast bij onze veelgestelde vragen.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.