Menu

Dit werkpakket bestaat uit lijnen uit seismische onderzoeken uitgevoerd door BP, Clyde, NAM, Petroland en Vito in het westen van Noord-Brabant, en in en rond de Salland regio in Overijssel. Het gaat in totaal om ruim 700 kilometer aan herbewerkte data, verspreid over 41 lijnen met een gemiddelde lijnlengte van 19 km.

Dit werkpakket bestaat uit lijnen uit seismische onderzoeken uitgevoerd door BP en Californië in het oosten van Noord-Brabant en het noorden van Limburg. Het gaat in dit geval om een totaal van ruim 600 kilometer aan herbewerkte data, verspreid over 28 lijnen met een gemiddelde lijnlengte van 21 km.

Op 17 november 2022 tijdens de 7e editie van de Dutch Exploration Day presenteerde Marten ter Borgh, exploration lead bij SCAN, de resultaten van het seismisch onderzoek en de herbewerkte data en hoe deze worden ingezet om te bepalen waar de onderzoeksboringen de meest relevante gegevens op zullen leveren.

Dit werkpakket behelst lijnen uit seismische onderzoeken uitgevoerd door NAM en Amoco in de jaren ’70 en ’80 in het noordelijke deel van de provincie Flevoland (SCAN A), inclusief de Noordoostpolder (SCAN I), en de omgeving Waterland ten noorden van Amsterdam (SCAN C). Het gaat in totaal om ongeveer 700 kilometer aan herbewerkte data, verspreid over 37 lijnen met een gemiddelde lijnlengte van 19 km.