Menu
02 maart 2021

Verwachting en beschikbaarheid data overzichtelijker

De SCAN website is recentelijk op een aantal plaatsen aangepast om het vinden van data en de (verwachte) beschikbaarheid daarvan gemakkelijker en overzichtelijker te maken. Ook is de frequentie van de e-mail notificaties van nieuwsberichten verhoogd van eenmaal per maand naar eenmaal per week. Dit om u sneller op de hoogte te kunnen brengen van het verschijnen van nieuwe of herbewerkte seismische data.

Vernieuwde pagina’s uitvoering

De pagina’s uitvoering herbewerken data en uitvoering seismisch onderzoek zijn vernieuwd. U vindt hier nu ook een overzicht van de (verwachte) beschikbaarheid van de data. Op de pagina ‘uitvoering herbewerken data’ vindt u nu een overzichtskaart met daarop de lijnen waarvan herbewerkte data beschikbaar is. Ook kunt u een overzicht van de lijnen die op dit moment worden herbewerkt downloaden, in Shapefile- en Excelformaat. Op de pagina ‘uitvoering seismisch onderzoek’ vindt u nu een tabel met daarin de beschikbaarheid en ook de verwachte beschikbaarheid van de uitgevoerde lijnen van het seismisch onderzoek. De overzichtskaart op de pagina ‘waar doen we onderzoek’ is ook vernieuwd en uitgebreid met een categorie lijnen ‘eindproduct beschikbaar’.

Frequentie e-mail notificaties nieuwsberichten

Als u van SCAN de updates en of de nieuwsberichten in uw e-mail ontvangt dan bent u van ons gewend deze voor de updates (met name over het seismisch onderzoek) te ontvangen met een frequentie van maximaal éénmaal per week en voor de nieuwsberichten (nieuwe data en algemeen nieuws) van maximaal éénmaal per maand. Om u beter op de hoogte te kunnen houden is de frequentie van de e-mailnotificaties van de nieuwsberichten nu verhoogd naar eenmaal per week. Als er geen nieuws of updates zijn, ontvangt u die week geen overzicht.

U kunt zich apart aanmelden voor de updates en/of nieuwsnotificaties. U kunt uw voorkeuren ook wijzigen, zie hiervoor de ‘beheer uw profiel’-optie onderaan de e-mailnotificaties.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.