Menu
28 september 2022

Week van de aardwarmte, kijk nu het SCAN webinar terug!

Van 12 tot en met 16 september 2022 vond alweer voor de derde de Week van de Aardwarmte plaats. Dit jaar stond de week in het teken van de vraag hoe duurzame collectieve warmte een sleutelrol kan spelen in het versnellen van de energietransitie. De week van de aardwarmte is een initiatief van EBN in samenwerking met Geothermie Nederland en andere partners. De week zat weer bomvol en elke dag waren er verschillende uitzendingen. U kunt nu alles terugkijken op de website van EBN.

Op donderdag 15 september kon u ook weer inschakelen voor het SCAN webinar. Hierin namen Gert Schurer – Warmte van Leeuwarden, Frank Schoof – Metropool Regio Amsterdam, Gitta Zaalberg – EBN en Timme van Melle – EBN u mee in het proces om te komen tot een zoekgebied en uiteindelijk een geschikte locatie voor een onderzoeksboring. Daarnaast werd ingegaan op de vraag welke bovengrondse overwegingen belangrijk zijn, en hoe verbinden we warmtevraag nu met het warmteaanbod? Ook werd er stilgestaan bij de lessons learned van het omgevingsmanagement rondom het seismisch onderzoek en ook bij de boring van project Warmte van Leeuwarden.

Kijk het SCAN webinar van 2022 hier terug! Wilt u meer weten over de verzamelde data tijdens de landelijke campagne? Bekijk dan vooral ook het SCAN data webinar van 2021.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.