Menu
15 december 2021

Bekijk nu het SCAN webinar en meer uit de Week van de Aardwarmte

Van 6 tot en met 10 december 2021 vond voor de tweede keer de Week van de Aardwarmte plaats. Deze week is een initiatief van EBN in samenwerking met Geothermie Nederland en andere partners. Aan de hand van vier thema dagen werden kansen die aardwarmte biedt in de energietransitie besproken. U kunt nu alle live events terugkijken waaronder ook het SCAN webinar.

Tijdens het SCAN webinar praten SCAN Exploration Lead Marten ter Borgh (EBN) en projectleider Timme van Melle (EBN) over de ontwikkelingen rondom SCAN-data en boringen. Samen met geoscientist Hans Veldkamp (TNO) bieden zij een inkijkje in kwaliteit en interpretatie van de tot nu toe verzamelde data. Wat hebben we tot nu toe geleerd over de ondergrond? En hoe helpt deze kennis bij de te maken keuzes rond de SCAN-boringen?

Het webinar is behoorlijk technisch van aard en de nadruk zal liggen op de implicaties van de seismiek voor het bepalen van de te testen geothermische plays in de SCAN-boringen. Bekijk hier de opname van het SCAN webinar.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.