Menu
12 mei 2022
  • Categorie:
  • Amstelland (boorlocatie in Ouder-Amstel)

Volgende fase voor Amstelland

Het gebied in Amstelland dat begin maart werd aangekondigd als zoekgebied voor een mogelijke SCAN-onderzoeksboring gaat een volgende fase in. In deze fase wordt er aanvullend onderzoek gedaan om beter inzicht te krijgen in de lokale ondergrond. Zo kan er beter worden bekeken waar deze het beste aansluit op de uit te voeren onderzoeksboring. Dit is hetzelfde type onderzoek dat al eerder in deze regio werd uitgevoerd als onderdeel van de landelijke seismische campagne.

Wanneer het onderzoek wordt uitgevoerd zal de directe omgeving hierover worden geïnformeerd. U kunt ook de updates op de SCAN-website in de gaten houden, hier zal de start van het onderzoek worden aangekondigd. U kunt hier meer lezen over hoe het seismisch onderzoek wordt uitgevoerd, en hier kunt u zien waar de aanvullende seismische lijnen in dit gebied zich bevinden. De status van de verschillende zoekgebieden kunt u volgen op de pagina uitvoering SCAN-boringen.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.