Menu
26 april 2024
  • Categorie:
  • Ede-Veenendaal (zoekgebied)

15 mei: informatieavond aardwarmteonderzoek Zuiderkade in Ede

Op woensdag 15 mei organiseren wij een informatieavond over het mogelijke tijdelijke aardwarmteonderzoek aan de Zuiderkade in Ede. Tijdens deze avond kunt u op elk moment binnenlopen. We informeren bewoners, bedrijven en geïnteresseerden graag over ons voornemen voor een tijdelijke onderzoeksboring en beantwoorden alle vragen die er zijn. Er zijn verschillende specialisten aanwezig, zoals geologen, boor-experts en deskundigen die meer over het vergunningentraject kunnen vertellen. Ook zijn er vertegenwoordigers van de gemeente Ede aanwezig.

Het doel van de onderzoeksboring is om de kansen van aardwarmte voor deze regio in kaart te brengen.

  • Wanneer:       woensdagavond 15 mei
  • Tijdstip:          19:30 – 21:00 uur
  • Locatie:           Van der Valk Hotel Veenendaal, Bastion 73 | hotelveenendaal.com

Aanmelden

Meldt u s.v.p. aan door een mail te sturen naar info@scanaardwarmte.nl. Dan kunnen we onze bezetting aanpassen op het aantal aanmeldingen. Tijdens deze avond kunt u op elk moment binnenlopen.

Updates ontvangen?

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden over de mogelijke onderzoeksboring in uw buurt? Meldt u dan aan voor onze updates. Zie voor meer informatie ook de veelgestelde vragen.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.