Menu
26 november 2021

EAGE 2021 SCAN presentaties beschikbaar

Tijdens de EAGE 2021 conferentie in Amsterdam werden dit jaar in totaal drie presentaties gegeven over het SCAN-programma, de verzamelde data en de boringen. U kunt deze presentaties nu downloaden op de SCAN resultaten pagina. Let op, de presentaties zijn alle drie Engelstalig.

Op zondag 17 oktober praatte Marten ter Borgh tijdens de geothermie workshop over de opzet en uitvoering van de seismische surveys en over het bewerken en herbewerken van de data. In het tweede deel keek hij vooruit naar de onderzoeksboringen die SCAN zal gaan uitvoeren.

Op dinsdag 19 oktober gaf Marten ter Borgh tijdens de conferentie ook een meer geologische georiënteerde presentatie op basis van de nieuwe SCAN-seismiek en van de herbewerkte data. Aan de hand van voorbeelden besprak hij nieuwe inzichten. Ook ging hij in op de SCAN onderzoeksboringen. Hoe worden de locaties bepaald, hoe worden de putten ontworpen en welke targets zijn belangrijk?

Op dinsdag 19 oktober gaf Johannes Rehling een meer geofysisch georiënteerde presentatie waar hij inging op de 2D seismische data acquisitie en de bewerking hiervan. Hij besprak een PreSTM voorbeeld en ook een Cross-spread acquisition en processing test. Ook gaf hij een overzicht van de status van het herbewerken van de 2D seismiek en presenteerde hierbij een aantal voorbeelden uit deze data.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.