Menu
12 juni 2023
  • Categorie:
  • Locatie Ouder-Amstel

Werkzaamheden tijdelijke toegangsweg onderzoekslocatie in Amstelland afgerond

Bij de locatie aan de Burgemeester Stramanweg is afgelopen week gewerkt aan het het aanleggen van een tijdelijke toegangsweg naar de locatie vanaf de provinciale weg N522 (Burgemeester Stramanweg). Deze tijdelijke aanpassingen zijn nodig om alle vervoersbewegingen tijdens de opbouw, de onderzoeksboring, én het opruimen van de locatie, veilig en efficiënt te kunnen laten plaatsvinden.

Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is gebruik gemaakt van een verkeersluwe periode tijdens de tijdelijke afsluiting van de verderop gelegen Oudekerkerbrug over de Amstel. De werkzaamheden rondom de toegang tot het werkterrein zijn nu afgerond. SCAN verwacht hier in oktober de eerste onderzoeksboring uit te kunnen voeren. Als de werkzaamheden in oktober zijn begonnen dan wordt er ongeveer een half jaar op de locatie gewerkt waarna alles weer wordt opgeruimd.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.