Menu
07 februari 2024
  • Categorie:
  • West-Brabant Noord (boorlocatie in Heijningen)

Werkzaamheden onderzoeksboring Krukweg gaan starten

Op woensdag 31 januari is de laatste vergunning voor de locatie in het zoekgebied West-Brabant Noord verleend. Dat houdt concreet in dat SCAN in februari aan de slag kan gaan met de aanleg van de tijdelijke boorlocatie aan de Krukweg in Heijningen, gemeente Moerdijk. Eind maart wordt, naar verwachting, gestart met de daadwerkelijke onderzoeksboring die ongeveer twee maanden zal duren.

Meer informatie over deze locatie vindt u op de locatiepagina Krukweg.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.