Menu
24 oktober 2023
  • Categorie:
  • Ede-Veenendaal (zoekgebied)

Werkzaamheden gestart op lijn 64 t/m 66

De werkzaamheden rondom het seismisch onderzoek op lijn 64, 65 en 66 gestart. Het gaat hier om lijnen die deel uitmaken van het aanvullend seismisch onderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd ter ondersteuning van de onderzoeksboring in het zoekgebied Ede-Veenendaal.

Lijn nummer 64 is 4 kilometer lang en loopt van de Rijksweg naar Benedeneind. Lijn nummer 65 is ook 4 kilometer lang en loopt parallel aan lijn 64 die iets lager ligt. Lijn nummer 66 is bijna 5 kilometer lang en deze loopt boven langs de gemeente Veenendaal onder de Klomp door.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.