Menu
03 oktober 2023
  • Categorie:
  • Apeldoorn-Deventer (zoekgebied)

Werkzaamheden gestart op lijn 63 en 67

De werkzaamheden rondom het seismisch onderzoek op lijn 63 en lijn 67 gestart. Het gaat hier om twee lijnen die deel uitmaken van het aanvullend seismisch onderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd ter ondersteuning van de onderzoeksboring in het zoekgebied Apeldoorn-Deventer.

Lijn nummer 63 is bijna 8,5 kilometer lang en loopt ten noordoosten van Apeldoorn. Lijn nummer 67 is 6,1 kilometer lang en loopt door het buitengebied tussen Apeldoorn en Twello.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.