Menu
04 juni 2021
  • Categorie:
  • Gebied A

Werkzaamheden gestart op het oostelijk deel van lijn 38

De (water)werkzaamheden op het oostelijke deel van lijn 38, op het Eemmeer, zijn van start gegaan. Lijn 38 loopt door de gemeenten: De Ronde Venen, Stichtste Vecht, Wijdemeren, Hilversum, Gooise Meren, Huizen, Blaricum en Zeewolde. Nu worden alleen de waterwerkzaamheden van deze lijn uitgevoerd. Het westelijke deel zal worden uitgevoerd in september.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.