Menu
14 september 2023
  • Categorie:

Werkzaamheden afgerond op lijn 59 en 60

De werkzaamheden rondom het seismisch onderzoek op lijn 59 en 60 zijn afgerond. Deze twee lijnen werden uitgevoerd als onderdeel van het aanvullend seismisch onderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd ter ondersteuning van een locatiekeuze voor de onderzoeksboring in het zoekgebied Haarlem- Amsterdam West.

Lijn nummer 59 is iets meer dan 5 kilometer lang en loopt van de Liede, onder Zwanenburg door in de richting van het Sloterpark. Lijn nummer 60 is bijna 7 kilometer lang en loopt van Haarlemmerliede naar Lijnden.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.