Menu
02 september 2021
  • Categorie:
  • Algemene informatie

Verkeerde brief

In de omgeving van Heemstede zijn op sommige plekken Duitstalige brieven verstuurd. Dit is uiteraard niet goed en wij bieden daar onze excuses voor aan. Het gaat om de omwonendenbrief om het seismisch onderzoek aan te kondigen voor lijn 37.  Indien u moeite heeft gehad om de inhoud te begrijpen, u kunt de juiste brief hier terugvinden. Omwonendenbrief

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.