Menu
22 juli 2021
  • Categorie:
  • Gebied C

SCAN zomerstop

Vanaf vrijdag 23 juli worden de SCAN werkzaamheden voor 4 weken onderbroken. De crew mag dan genieten van de welverdiende zomerstop. SCAN werkt nu nog aan de zuidkant van lijn 24 (Edam – Abcoude) en voordat de stop in gaat wordt alles uit het veld opgeruimd.

SCAN gaat weer van start op maandag 23 augustus in het buitengebied van Amsterdam Noord in de gemeente Waterland en start dan op lijn 37 richting gemeente Heemstede. (afbeelding: lijn 37)

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.