Menu
10 september 2019
  • Categorie:
  • Gebied C

De eerste metingen zijn gedaan!

10-09-2019 – Op maandag 2 september is het seismisch onderzoek echt van start gegaan. Na de testlijn wordt nu de tweede lijn onderzocht. Na een Europese aanbesteding is hiervoor het Nederlandse bedrijf Rossingh Drilling geselecteerd.

Er is begonnen in de omgeving van Boxtel met het boren van de schotgaten en het uitleggen van de geofoons. Op vrijdag 6 september waren ongeveer 1.500 geofoons geplaatst waarmee we de eerste seismische metingen hebben gedaan.

De voorbereidingen voor de volgende lijn zijn al in volle gang. Daarmee komt de SCAN trein op stoom!

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.