Menu
30 mei 2023

SCAN op de Energy Geoscience Conference 2023

Van 16 tot en met 18 mei 2023 vond de Energy Geoscience Conference plaats in het Britse Aberdeen. Tijdens deze conferentie was ook het SCAN programma vertegenwoordigd met een aantal praatjes en posters. Zo presenteerde Marten ter Borgh, exploration lead bij SCAN, de weg naar het opzetten van een aardwarmte onderzoeksboring. Zijn presentatie ‘The Dutch SCAN Geothermal Exploration Well Campaign: from leads to wells’ kan worden gedownload op de resultaten pagina.

Johannes Rehling, geofysicus bij SCAN, presenteerde een overzicht van resultaten en geleerde lessen tijdens de landelijke seismische campagne. Zijn presentatie ‘The Dutch SCAN Geothermal Seismic Exploration Program’ kan ook worden gedownload. Adriaan Janszen, geoloog bij SCAN, presenteerde verder nog een poster over de geplande informatiewinning in de SCAN onderzoeksboringen en hoe dit bijvoorbeeld zal worden toegepast in de Amstelland boring.

Let op: deze presentaties en de posters zijn Engelstalig

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.