Menu
18 september 2020

Bekijk nu het SCAN data en het WARM webinar

In de week van 7 tot en met 11 september lanceerde EBN de Week van de duurzame (aard)warmte. Er werden tal van activiteiten georganiseerd met speciale aandacht voor de verduurzaming van de Nederlandse warmtevraag en de rol die aardwarmte daarin kan spelen.

In deze week verzorgde SCAN het SCAN data webinar waarin de data van de lijnen 2 t/m 5 werden gepresenteerd. TNO schoof aan om van deze data ook al een eerste duiding te geven. Graag laten wij middels dit webinar aan u zien hoe het eindproduct van SCAN er uitziet en ook wat daarna de vervolgstappen zijn.

Hier mooi op aansluitend kon ook het webinar over de lancering van het WARM rapport worden gevolgd. WARM staat voor Waarde van Aardwarmte en Regionale Mogelijkheden. WARM biedt gemeenten en RES-regio’s meer inzicht in de mogelijkheden van aardwarmte in hun regio voor de gebouwde omgeving, glastuinbouw en industrie met een warmtevraag tot 100 graden Celsius.

 

 

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over seismisch onderzoek, laat dan je e-mailadres achter.

We houden jouw gegevens privé en delen je gegevens niet met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.