Menu
28 februari 2024
  • Categorie:
  • Locatie Ouder-Amstel

Werkzaamheden Burgemeester Stramanweg afgerond

De afgelopen weken zijn werkzaamheden verricht om de locatie aan de Burgemeester Stramanweg in Ouder-Amstel in de oorspronkelijke staat te herstellen. Het terrein is weer (zo goed als) helemaal leeg. Samen met de grondeigenaar worden nu de laatste puntjes op de i gezet. We zijn daarbij wel afhankelijk van het weer, de grond is op dit moment nog erg nat. Verder wordt ook de tijdelijke afrit nog opgeruimd.  

Timelapse video

Het SCAN-team kijkt terug op een succesvol onderzoek en de prettige samenwerking met alle betrokken partijen uit de regio. De timelapse video van de boring geeft een mooi beeld van het gehele project. De opbouw, een deel van het onderzoek en de afbouw wordt in 2 minuten getoond. 

Uitkomsten onderzoek 

De gegevens die tijdens deze boring zijn verzameld, zijn de afgelopen maanden geanalyseerd en worden (net zoals alle SCAN data) publiek toegankelijk gemaakt. Op deze website volgen binnenkort de uitkomsten van het onderzoek.


Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.