Menu
10 augustus 2020
  • Categorie:
  • Algemene informatie
  • Gebied C

Het SCAN seismisch onderzoek gaat weer van start!

De vakantieperiode is nog niet voorbij, maar de bouwvak wel en dus gaat SCAN weer van start. Inmiddels is het veldkantoor verhuisd naar Bunnik en zijn de werkzaamheden langs lijn 11 weer opgepakt. Deze werden dit voorjaar gestaakt, vanwege de slechte weersomstandigheden. Na het afronden van lijn 11 gaat het onderzoek verder in de omgeving van Utrecht. Met name ten Oosten en Zuiden van het stad met daarna een lange lijn tussen Lopik en Volendam.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.