Menu
09 februari 2024
  • Categorie:
  • Oss (boorlocatie in Heesch)

20 februari: informatieavond aardwarmteonderzoek Graafsebaan, Heesch

Op dinsdag 20 februari organiseren wij een informatieavond over het aardwarmteonderzoek aan de Graafsebaan in Heesch. We informeren bewoners, bedrijven en geïnteresseerden graag over ons voornemen voor een tijdelijke onderzoeksboring en beantwoorden alle vragen die er zijn. Er zijn diverse specialisten aanwezig, zoals geologen en mensen met boorervaring.

Het doel van het wetenschappelijke onderzoek, dat hopelijk rond de zomer van start gaat en maximaal 6 maanden duurt (inclusief op- en afbouw), is om de potentie van aardwarmte voor deze regio in kaart te brengen.

  • Wanneer: 20 februari 2024
  • Tijdstip: 19:30 – 21:00 uur
  • Locatie: Restaurant Clemens, Willibrordusweg 81 in Oss

Tijdens deze avond kunt u op elk moment binnenlopen. U kunt u aanmelden door een mail te sturen naar: info@scanaardwarmte.nl

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.