Menu
23 april 2020
  • Categorie:
  • Algemene informatie

Werkzaamheden SCAN onderzoek worden hervat!

Nadat het SCAN seismisch onderzoek op 17 maart is stilgelegd in verband met de maatregelen rondom het Corona virus was het even stil in het veld. Maar achter de schermen is druk nagedacht over de maatregelen en protocollen waarmee de werkzaamheden weer veilig en verantwoord kunnen worden voortgezet. Een uitgebreide risicoanalyse is uitgevoerd om in kaart te brengen waar de risico’s op besmetting en verspreiding van het virus (mogelijk) liggen. Naar aanleiding daarvan zijn maatregelen genomen om de werkzaamheden onder de huidige omstandigheden op verantwoorde wijze te kunnen hervatten.

Het seismisch onderzoek zal daarmee vanaf dinsdag 28 april weer verder gaan op lijn 12, in de Salland regio. Houd de website en updates in de gaten voor de nieuwe planning. Gelukkig kan het onderzoek naar aardwarmte en de verduurzaming van Nederland in de energietransitie weer voortgezet worden!

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over seismisch onderzoek, laat dan je e-mailadres achter.

We houden jouw gegevens privé en delen je gegevens niet met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.