Menu
31 mei 2021
  • Categorie:
  • Gebied A

Werkzaamheden op het noordelijk deel van lijn 39 zijn afgerond

De werkzaamheden op het noordelijk deel van lijn 39 zijn afgerond. Het gaat dan over de gemeente Almere en alle waterwerkzaamheden. Lijn 39 loopt verder nog door de gemeenten: Laren, Blaricum, Huizen en Gooise Meren. De werkzaamheden op het zuidelijke deel van deze lijn worden in het najaar uitgevoerd, houdt u hiervoor de updates in de gaten. Deze lijn wordt uitgevoerd voor de Metropool Regio Amsterdam (MRA).

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.