Menu
18 oktober 2019
  • Categorie:
  • Gebied C

Werkzaamheden lijn 3 van start gegaan

18-10-2019 – De werkzaamheden van lijn 2 zijn nog niet helemaal afgerond, maar het seismisch onderzoek van lijn 3 is inmiddels ook gestart. Momenteel wordt er gewerkt in Arnhem. Dit is aan de oostkant van lijn 3 die van Arnhem naar West Betuwe loopt. De werkzaamheden verlopen niet chronologisch van oost naar west. De eerstvolgende plek is waarschijnlijk West Betuwe.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.