Menu
04 juli 2024
  • Categorie:
  • Utrecht/De Bilt/Zeist (locatie)

Voorkeurslocatie onderzoeksboring regio De Bilt – Zeist

In een eerder bericht gaven wij aan dat van de 50 – 60 onderzochte locaties in regio De Bilt – Zeist er twee geschikt zijn voor een tijdelijke onderzoeksboring naar aardwarmte. Het gaat om een perceel aan de Utrechtseweg in De Bilt (ter hoogte van het hotel en ten oosten van het groencentrum) en een perceel nabij woonwijk Brugakker in Zeist. De voorkeur gaat ernaar uit om het onderzoek uit te voeren vanaf de locatie aan de Utrechtseweg in De Bilt.  

SCAN gaat voor deze locatie starten met het aanvragen van de benodigde vergunningen en het maken van het ontwerp van de boorput en boorlocatie. Ervan uitgaande dat dit succesvol verloopt, zal de onderzoeksboring aan de Utrechtseweg plaatsvinden. Dat betekent dat we voor nu geen verdere acties gaan ondernemen met betrekking tot de locatie nabij Brugakker in Zeist. 

SCAN kijkt uit naar een onderzoeksboring in deze regio, om zo de potentie van aardwarmte hier goed in beeld te krijgen. 

Updates via de mail 

Wilt u via de mail op de hoogte gehouden worden over de onderzoeksboring? Meldt u dan aan voor onze updates. Heeft u vragen? Die beantwoorden wij graag! Stuur een mail naar info@scanaardwarmte.nl


De voorkeurslocatie voor de onderzoeksboring in de regio De Bilt – Zeist

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.