Menu
01 november 2019
  • Categorie:
  • Gebied C

Voorbereidingen lijn 5 gestart

De voorbereidingen voor lijn 5 zijn gestart. Er wordt contact opgenomen me de betrokken gemeentes om met hen samen de omgevingscommunicatie vorm te geven. De vijfde onderzoekslijn loopt van Cuijk en Mook en Middelaar via Heumen, Wijchen en Nijmegen, Beuningen, Neder- en OverBetuwe, Wageningen, Ede, Barneveld, Nijkerk en Putten.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.