Menu
16 oktober 2019
  • Categorie:
  • Gebied C

Voorbereidingen lijn 4 gestart: West Betuwe naar Lelystad

16-10-2019 – De vierde lijn van het seismisch onderzoek is gepland tussen West Betuwe en Lelystad. Deze 90 km lange lijn loopt, behalve door deze gemeenten, door Buren, Wijk bij Duurstede, Utrechtse Heuvelrug, Woudenberg, Leusden, Amersfoort, Nijkerk en Zeewolde. De start van de werkzaamheden is voorlopig medio november gepland en duurt tot het einde van dit jaar. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart zoals overleg met de betrokken gemeenten en er wordt toestemming gevraagd aan alle grondeigenaren in het gebied van de geplande werkzaamheden.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

Waarover wil je updates ontvangen?
Privacy statement *
We houden jouw gegevens privé en delen je gegevens niet met derden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie. Je kunt je via een link in de e-mail met het overzicht ook weer afmelden.