Menu
22 november 2019
  • Categorie:
  • Gebied C

Veld voorbereidingen voor lijn 5 zijn gestart

De voorbereidingen voor het onderzoek op lijn 5 in het veld zijn gestart. Alles wordt klaargezet en gelegd zodat de metingen kunnen worden uitgevoerd. De vijfde onderzoekslijn loopt van de gemeentes Cuijk en Mook en Middelaar via Heumen, Wijchen en Nijmegen door Beuningen, Neder- en Overbetuwe, Wageningen, Ede, Barneveld door Nijkerk en eindigt in Putten.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.