Menu
22 oktober 2020
  • Categorie:
  • Gebied C

SCAN op Schiphol

Vorige week was het SCAN seismische onderzoek te vinden op en rond de luchthaven van Schiphol. Onder begeleiding is het onderzoek uitgevoerd tussen de Zwanenburg- en de Polderbaan. Dit is al de tweede bijzondere locatie waar gewerkt werd op de 26e onderzoekslijn, die loopt tussen Alphen aan den Rijn en Zaanstad. Enkele weken geleden werd er ook al vanaf een ponton op de Westeinder Plassen geboord.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.