Menu
30 april 2021
  • Categorie:
  • Algemene informatie

Nieuwe lijnen toegevoegd aan seismisch onderzoek

De SCAN-lijnenkaart waarop de voortgang en planning van het seismisch onderzoek te volgen is, is aangepast. Op basis van de tot nu toe gemaakte kosten en de voortgang van het programma kunnen er een aantal voorheen optionele lijnen worden toegevoegd aan het programma. Het gaat om een lijn van Gewande via Oss naar Grave en een lijn van Nagele naar Luttelgeest. Op basis van de resultaten van de seismische acquisitie en het herbewerken van seismiek is er daarnaast een lijn toegevoegd van Woudenberg via Ede naar Wolfheze.

De lijnen van Vlissingen via Kortgene naar Zonnemaire en de lijn van Apeldoorn naar Zwolle blijven als ‘optioneel’ op de kaart staan. De optionele lijn van Deurne naar Wellerlooi vervangt een andere (optionele) lijn in Noord-Limburg. Voor deze drie lijnen zal later worden bekeken of er voldoende budget beschikbaar is voor uitvoering. Optionele lijnen die eerder gestippeld aangegeven waren waarvoor naar verwachting geen budget beschikbaar is worden nu niet meer op de kaart weergegeven.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.