Menu
18 december 2020
  • Categorie:
  • Gebied F

Kerstvakantie voor SCAN, op maandag 4 januari gaan de werkzaamheden weer van start

De inmiddels welbekende SCAN-trekker gaat even de garage in en crew gaat thuis lekker warm de feestdagen vieren en uitrusten. Op maandag 4 januari starten we weer met nieuwe energie en gaan we verder op lijn 19 en 20. Het gehele SCAN team in en buiten het veld wenst u allemaal fijne dagen een alvast een gelukkig en vooral gezond 2021!

SCAN begint het volgende jaar in ieder geval goed. In januari verwachten we zowel nieuwe seismische als ook nieuwe herbewerkte data. Houd hiervoor het nieuws en de updates in de gaten!

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.