Menu
14 april 2020
  • Categorie:
  • Algemene informatie

Hoge resolutie slijpplaatjes beschikbaar uit het Dinantien

Naast het rapport over temperatuurmodellen in het Dinantien werden op NLOG ook van 11 putten microscoop foto’s en hoge resolutie flatbed scans van slijpplaatjes gepubliceerd. Deze fantastische dataset is zo beschikbaar voor toekomstig wetenschappelijk onderzoek.

De foto’s en scans zijn gesorteerd naar boring, en zijn te vinden via https://www.nlog.nl/scan. Scroll naar beneden naar de tabel ‘data’, de boringen zijn te vinden bij het onderdeel ‘SCAN Dinantien WP2.1.5 en WP2.2.2. Let op, het zijn grote datasets.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.