Menu
15 november 2023

SCAN tijdens Dag- en Week van de Warmtetransitie

Duurzame warmte, zoals aardwarmte, speelt een belangrijke rol in de energietransitie. We gebruiken namelijk ongeveer 40% van de energie voor warmtetoepassingen zoals het verwarmen van onze huizen en gebouwen. De warmtetransitie vraagt om een intensieve samenwerking tussen alle betrokken partijen in de warmteketen. Daarover gaan we met elkaar in gesprek van 11-15 december.

Dag van de Warmtetransitie

Op woensdag 13 december brengt EBN alle laatste kennis, best-practices en inspirerende sprekers bij elkaar in TivoliVredenburg, Utrecht. U kunt uw eigen programma samenstellen aan de hand van maar liefst negen deelsessies. Ook SCAN is goed vertegenwoordigd op deze dag met twee sessies voor projectontwikkelaars en één voor gemeenten.

  • SCAN voor projectontwikkelaars deel 1
  • SCAN voor projectontwikkelaars deel 2
  • SCAN voor gemeenten, gebruik maken van de SCAN data

Meld u aan via de eventpagina

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.