Menu
04 november 2019

Planning seismisch onderzoek SCAN gereed

Het seismisch onderzoek waarmee het SCAN programma de komende jaren het Nederlands landschap zal doorkruisen is van start gegaan. Graag geven wij inzicht in wanneer u ons met dit onderzoek waar kunt verwachten. De onderstaande planning geeft een algemeen beeld in welk gebied wij ongeveer wanneer zullen zijn. Zoals bij elke technische operatie kunnen ook bij deze onderneming vertragingen worden opgelopen. Wij behouden wijzigingen op deze planning dus uiteraard voor. Wanneer wij een gemeente doorkruisen zullen wij deze tijdig contacteren, zoals we dit nu ook al 4 weken van te voren doen, om vervolgens samen de omgevingscommunicatie vorm geven. Betrokkenen en omwonenden worden altijd op tijd en direct door ons van informatie voorzien. Wij verwachten de komende tijd in de volgende gebieden langs te komen:

Kijk voor de meest actuele planning en lijnen altijd op de lijnenkaart.

Kwartaal/ jaar                   Gebied

Q4 2019                               Den Bosch – Arnhem – Tiel – Lelystad – Nijmegen (C)

Q1 2020                                Nijmegen – Amersfoort – Utrecht – Haarlem (C)

Q2 2020                                Haarlem – Boskoop – Amsterdam (C)

Q3 2020                                Amsterdam – Utrecht (C)

Q4 2020                                Oost-Brabant (F)

Q1 2021                                Oost-Brabant (F) – Zuid-Limburg (G) – West-Brabant (E) – Zeeland (D)

Q2 2021                                Zeeland (D) – Flevoland (A) – Oost-Gelderland (B)

Q3 2021                                Oost-Gelderland (B) – Noordoostpolder (I) – Noord-Holland (H)

Wij zijn in het veld afhankelijk van vele factoren die de operatie kunnen vertragen dan wel ons doen besluiten de volgorde van het onderzoek te wijzigen.

Blijf op de hoogte van het seismisch onderzoek.

Updates in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en/of alle updates over het onderzoek, laat dan je e-mailadres achter. Je kunt je apart aanmelden voor het algemene nieuws of voor de operationele updates. Je ontvangt maximaal één keer per week een overzicht als er nieuwe berichten zijn.

SCAN is een gezamenlijk project van EBN (Energie Beheer Nederland) en TNO. Uw aanmelding/gegevens worden in opdracht van SCAN door EBN verwerkt. In alle  mails die u van SCAN ontvangt staat onderaan de optie ‘uw gegevens bijwerken’. Als u daarop klikt, kunt u uw profiel bewerken en/of uw gegevens verwijderen. Meer informatie over hoe EBN omgaat met uw privacy vindt u in het EBN privacystatement.